Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хю Грант: Новият филм за Бриджит Джоунс ще бъде тотална бомба

24 април 2024, 08:43 часа

63-годишният актьор Хю Грант ще се превъплъти в ролята на Даниел Клийвър в предстоящото продължение на филмите за "Бриджит Джоунс" и е бил много впечатлен, когато е получил сценария.

Хю - който не участва в третия филм, "Бебето на Бриджит Джоунс" - заяви пред "Entertainment Tonight": "Ще ви кажа какво мисля: сценарият за четвъртия "Бриджит" е най-добрият от всички останали. И всъщност един от най-добрите сценарии, които съм чел от много време насам".

Още: Мария Бакалова ще си партнира с Хю Грант в нова комедия (ВИДЕО)

Още за филма

Снимка: Getty Images

Филмът ще покаже как Бриджит на Рене Зелуегър се приспособява към живота на самотна майка след смъртта на съпруга си Марк Дарси (Колин Фърт) и Хю е впечатлен от дълбочината на емоциите, които е открил в сценария. "В основата му е опитът да отгледаш сам две деца, а след това всичко това се смесва с комедията за Бриджит Джоунс, така че е много тъжно, но и много смешно. Направо се разплаках за нея".

Британският актьор, който наскоро се споразумя с таблоида "The Sun" по дългогодишно съдебно дело, не е очаквал нито появата на проекта, нито завръщането на героя си, който беше смятан за мъртъв в самолетна катастрофа в третия филм, докато в края на филма заглавие във вестника не разкри, че е намерен жив. "Това просто изведнъж се появи, знаете, че Хелън (Филдин) пише още една книга. Надявам се, че не сме твърде стари. Сега не играя много, имам само няколко сцени", допълва Грант, цитиран от БГНЕС.

Още: Хю Грант разкри кой негов навик смущава собствените му деца

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес