Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гуинет Полтроу се снима без горнище пред погледа на съпруга си (СНИМКА)

01 юли 2023, 08:33 часа

Гуинет Полтроу е на ваканция в Италия и действа точно така, както всички нормални хора - почива си, снима се и не се интересува особено от хорското мнение. Тя дотолкова е безразлична към мнението на другите, че се снима без горнище пред погледа на мъжа си Брад Фалчък и качи снимката в социалните мрежи.

Снимка: Gwyneth Paltrow/Instagram

На кадъра 50-годишната актриса все пак закрива гърдите си, но е видно, че иначе нищо не ги покрива. Впечатление прави, че Полтроу изобщо не се притеснява от бръчките и петната по кожата си, като тя направи заявка за това още миналата година, когато на рождения си ден написа в социалните мрежи следното: "Приемам белезите и отпуснатата кожа, бръчките. Приемам тялото си и нямам нужда да бъда перфектна, да изглеждам перфектно, да отричам гравитацията, да отричам логиката, да отричам човечеството. Аз приемам своята човешка страна."

ОЩЕ: Гуинет Полтроу обяви кой е по-добър в леглото: Брад Пит или Бен Афлек (ВИДЕО)

Към въпросната снимка Полтроу е добавила още няколко от почивката си в Италия. На един от кадрите се вижда 17-годишният ѝ син ѝ Моузес, чийто баща е Крис Мартин от Coldplay.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес