Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Голямата семейна война на децата на Ален Делон за наследството му

20 август 2024, 19:03 часа

Ален Делон беше много болен през последните години и заради състоянието му имаше разцепление сред наследниците.

Светът беше шокиран от новината за смъртта на един от най-великите френски актьори Ален Делон. Актьорът почина на 88-годишна възраст, заобиколен от децата си в дома си.

Вижте още: Боса и с рокля: Софи Маринова пусна ВИДЕО от първото си посещение на фитнес

Дълго време филмовата звезда не беше добре. Делон получи тежък инсулт през юли 2019 г. , след което рядко напускаше къщата си. Той имаше труден живот през последните години, а синът му Ален-Фабиен се грижи за него.

„Той не говори много, уморява го или го дразни, когато го караме да повтаря, защото гласът му вече не винаги е ясен или чуваем“, каза синът Антъни Делон в интервю.

Има голям риск това да е последната му Коледа“, каза той в края на миналата година и за съжаление се оказа прав. Именно Делон позира с децата си на коледна снимка и всички забелязаха, че изглежда много слаб.

Но вместо да прекара спокойно старините си, последните години бяха много трудни за звездата на френското кино.

През 2023 г. четирите му деца заведоха дело срещу Хироми Ролинс, бившата му асистентка, обвинявайки я в тормоз и заплахи. Антъни Делон също заведе второ дело, обвинявайки Ролинс в насилие и опит да изолира баща му.

Ролинс, която беше изгонена от дома на актьора през юли, писа до прокурорите, за да оспори обвиненията срещу нея и също така заведе собствено дело. Но в интервюто Антъни, синът на Делон от бившата му съпруга  Натали Делон, също разкри ново напрежение в семейството заради грижите за баща му.

Вижте още: Натали Трифонова ожени звезден участник от Dancing stars (СНИМКИ)

Той каза, че е съобщил на полицията за по-малката си полусестра Анучка, дъщеря на Ален Делон и холандския модел Розали ван Бримен, защото не е информирала семейството за резултатите от когнитивния тест на баща си през 2019 г.

„Сестра ми никога не е информирала брат ми и мен, че между 2019 г. и 2022 г. баща ми е правил когнитивни тестове по време на посещения в клиника в Швейцария “, каза той пред списанието.

Резултатите показаха когнитивна деградация, която поставя баща ми в положение на психологическа слабост и по този начин уязвим“, добави той

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес