Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Евгени от "Ергенът" 2 отпразнува рождения си ден на необичайно място (СНИМКИ)

24 юни 2024, 11:46 часа

Пианистът Евгени Генчев, който участва във втория сезон на романтичното шоу "Ергенът", отпразнува рождения си ден по необикновен начин. Той не отбеляза празника си с голям купон в компанията на много хора, а избра да прекара деня сред природата. Впечатление правят снимките му в Instagram, като на никоя от тях не виждаме любимата му Валерия, която в края на май също отпразнува рождения си ден.

Реклама

Още: Модел и баскетболист ли е новото лице в "Ергенът" 4? (СНИМКИ)

Рожденият ден на Евгени

Евгени качи няколко снимки в социалните мрежи. Последните два дена той е прекарал в преходи в Стара Планина и Рила. "Направих още една обиколка около слънцето днес. Не исках да го отбелязвам с парти. Не исках да е на маса с ядене и пиене в центъра на всичко. Исках да е навън. Да е преживяване. Да съм в движение. Да е сред природата. Нашата природа. Да усетя слънцето, земята, водата, гората.", написа музикантът към поста си и сподели емоциите си от празничния ден. Той отбеляза, че въпреки умората се чувства изключително зареден. "Клише е, но казват "опознай родината си, за да я обикнеш". След тези два дена сърцето ми е пълно!" - подчерта Евгени.

Още: Алек и Евгени от "Ергенът" са като близнаци на известни турски актьори (СНИМКИ)

Какво се случва между Евгени и Валерия

От известно време се носят слухове, че Евгени и Валерия вече не са заедно. Към момента двамата не се следват в социалните мрежи. От снимките на Валерия в Instagram стана ясно, че тя е била на Рилските езера по същото време, когато и Евгени е отбелязал рождения си ден. Възможно е двамата просто да са решили да не споделят общи кадри.

Снимка: Valeria Georgieva/Instagram, screenshot

Още: Няма следа: Къде изчезна Алек от "Ергенът"?

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес