Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето с каква тежка зависимост се бори в момента Адел

21 август 2023, 21:08 часа

Въпреки че е една от най-известните съвременни поп изпълнителки и всяка нейна песен става моментален хит, Адел наскоро разкри, че е имала наистина тежки моменти в живота си, а единият е свързан с нейна зависимост, с която се бори в момента.

Адел: Усещам болката в главата си все едно някой е забил отвертка в нея

35-годишната Адел е споделила пред изданието The Sun, че в последно време се опитва да се откаже от консумацията на кафе, но толкова много е свикнала с кофеиновата напитка, че в момента ѝ е много трудно.

Още: Адел: Пиех по 4 бутилки вино на обяд

За мнозина сутрешната доза кафе е единственото възможно решение, за да може денят да започне нормално и да продължи в адекватен ритъм. "Наскоро реших да спра да пия кафе и цяла седмица имам мигрена. Два дни бях с ужасно главоболие. Усещах болката все едно някой беше забил отвертка в главата ми", споделя Адел пред The Sun.

Снимка: Getty Images

Кое е по-тежко: отказването от цигарите или отказването от кафето?

"По-тежко е, отколкото като спирах цигарите", споделя още певицата. Въпреки болките и изключителния дискомфорт обаче, Адел твърдо е решила да се пребори със себе си и да докара нещата докрай. Уви, тя признава, че за да компенсира липсата на кофеин, само за един ден е изпила 25 безкофеинови кафета.

Ще развие ли нова зависимост - този път към безкофеиновите напитки? Вероятно ще разберем съвсем скоро.

Още: Адел призна за тежка и болезнена травма

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес