Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джони Деп с напълно нова усмивка (ВИДЕО)

06 септември 2024, 07:55 часа

Джони Деп очевидно се е подложил на сериозна стоматологична интервенция. В интернет се появи видеоклип, на който 61-годишният Деп се усмихва и показва много по-здрави и бели зъби от преди. Публикацията е качена от барман в едно от заведенията на Бахамите, където актьорът е влязъл и се е снимал с посетителите.

Последователите на Деп отбелязват колко по-млад изглежда актьорът, след като е оправил усмивката си: "Той изглежда толкова щастлив! И здрав, и си е оправил зъбите!", "Сега никой не може да каже нищо лошо за зъбите на Джони Деп, той има красива уста, много здрав вид", "Пиратските зъби са изчезнали, перлените изглеждат страхотно", "Да, някой е свършил чудесна работа по зъбите му. Сега усмивката му е още по-красива! Но в моите очи тя беше и преди. Обичам сърцето му.", "Притеснявах се само, че може да загуби няколко зъба, но дори да ги загуби всичките, пак ще го обичам!", пишат фенове под снимката.

Още: 6 храни, които вредят на зъбите ви

Лоша дентална хигиена

Припомняме, че усмивката на актьора започна да се обсъжда активно след филмовия фестивал в Кан миналата година: тогава той беше заснет на червения килим в рамките на промоцията на филма "Жан Дю Бари“. Мнозина забелязаха, че зъбите на актьора са пожълтели, а някои в социалните мрежи ги нарекоха дори "гниещи". Актьорът вече се е оплаквал от състоянието на зъбите си, но това беше преди почти 30 години: тогава в интервю за списание "Premiere" той каза, че до 30-годишна възраст е имал "много кариеси", припомня БГНЕС.

Още: Джони Деп създаде изумителни творби, вдъхновени от картите Таро (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес