Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Диана Димитрова призна истината за бебето и заяви, че напуска театъра

22 април 2024, 11:32 часа

Диана Димитрова отново привлече вниманието с пост в социалните мрежи. Актрисата, която много хора определиха за българската Анджелина Джоли, разкри истини за личния си живот и кариерата си.

Ето какво сподели

Причината за поста на Димитрова са слуховете, които се разпространяват за нея. Тя от своя страна не е останала безразлична и е решила да отговори на недоказани твърдения. "Разбрах, че преди години съм родила и сега ще Ви втрещя, родила съм и съм изоставила детето си в дом", пише актрисата, изненадана от това, което се говори за нея в публичното пространство.

Още: Диана Димитрова показа важен чат с Юлиан Вергов и заяви: Не съм разрушила ничие семейство (СНИМКА)

Снимка: Diana Dimitrova/Facebook 

Разказва, че са се появили и въпросителни около направени от нея дарения. "Тихо. Доброто се прави тихо. Получих цялото съдействие на клиниките, юристите и докторите за тези сертификати... Тогава за мен, не е имало смисъл да притежавам доказателства или да ги показвам, е, наложи се." – разкрива Диана.

Още: Вижте Диана Димитрова като 18-годишна хеви метълка (СНИМКА)

Шокирана е защо и как хората могат да разпространяват подобни слухове, но все пак споделя, че успява да се справи със ситуацията. "Аз знам какъв човек съм. Знам, колко силна съм по дух, усмихвам се и прощавам. Но ми става ми тъжно за тях, защото кармата не прощава.", категорична е актрисата, която разкри, че напуска театъра. "Не ме виждате никъде по телевизията, защото отказвам участия. Приета съм в една от най-добрите академии в света за 3D и 2D анимация! - споделя в поста си Диана. 

Реших да направя една сладка класация на ТОП 3 слуховете по мой адрес, които реално се разпространяват в актьорската...

Posted by Diana Dimitrova on Sunday, April 21, 2024

Още: Диана Димитрова за Костадин Костадинов: Ниското чело и втораченият му поглед ме притесняват

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес