Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

CNN пусна запис как Пъф Деди напада и бие бившата си приятелка (ВИДЕО)

18 май 2024, 14:35 часа

Видеозапис показа как Шон "Диди" Комбс, познат и с предишния си псевдоним Пъф Деди, упражнява физическо насилие над бившата си приятелка Касандра Вентура.

Какво се вижда на видеото

На кадрите от 2016 г., които бяха получени и публикувани от CNN, се вижда как рап магнатът удря, влачи и рита певицата, известна като Каси. Вентура, в неотдавнашния си съдебен иск заяви, че Комбс я е подлагал на повече от 10-годишна принуда чрез физическа сила и наркотици, както и на изнасилване през 2018 г.

Още: Замесиха принц Хари в секс скандала с рапъра Пъф Деди

Във видеото Вентура излиза от хотелска стая, след което Комбс, който изглежда носи само хавлиена кърпа, я преследва, преди да я повали на земята и да я нападне.

"Разтърсващият видеозапис само потвърди тревожното и хищническо поведение на г-н Комбс. Думите не могат да изразят смелостта и твърдостта, които г-жа Вентура прояви, като излезе наяве, за да разкрие това", каза нейният адвокат Дъглас Уигдор.

Делата срещу рапъра

Още: Въоръжени федерални агенти нахлуха в къщите на рапъра Пъф Деди (ВИДЕО)

Вентура подаде иск срещу Комбс във федерален съд миналата есен. Искът, който беше уреден извънсъдебно, беше последван от поредица от подобни зловещи искове за сексуално насилие срещу хип-хоп звездата.

Вентура се запознава с Комбс, когато е на 19, а той на 37 години, след което той я записва в лейбъла си и двамата започват романтична връзка.

Комбс е обект на няколко граждански дела, в които е описан като сексуален хищник, който използва алкохол и наркотици, за да подчинява жертвите си, а домовете му бяха обискирани тази година от федерални агенти.

През март въоръжени агенти влязоха в обширните луксозни имоти на Комбс в Маями и Лос Анджелис - силно разгласена операция, която подсказа, че разследването срещу рапъра е в ход, припомня БГНЕС.

Още: Мъж обвини рапъра Пъф Деди в продължителен сексуален тормоз

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес