Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Честото! Рапърът Fyre стана баща за първи път (СНИМКИ)

16 септември 2024, 14:18 часа

В началото на август стана ясно, че популярният български рапър Огнян Павлов, известен като Fyre, спира с участията си, защото с половинката му очакват дете. На 10 септември той стана баща за първи път, а щастливата новина сподели с последователите си в социалните мрежи.

Още: Певицата Йоана Димитрова за майчинството и завръщането към музиката: Всичко е тотално различно от ежедневието ми

Ето какво написа

Рапърът публикува няколко семейни снимки и обяви радостната новина в своя Facebook профил. Fyre е станал татко на момченце.

"На 10.09 на този свят се появи първородният ни син - Богдан Павлов!

Първото нещо, което направих, беше да отида в Църквата и да се моля за него и майка му и да благодаря на Бог за най-големия дар в живота ми - да стана баща! Иконата, пред която запалих свещичките, е същата, пред която майка ми ме водеше като малък в Храма и ме учеше да благодаря на Св. Богородица и Исус и да ги моля да ни пазят. Вътрешно в този дъждовен ден вярвам, че някъде там горе тя гледаше и се радваше за своето първо внуче…" - написа рапърът за специалния ден.

♥️ Семейство. ♥️ 🙏🏻 Благодаря Ти, Боже, че чуваш и отговаряш на молитвите ми! 🙏🏻☦️ 📌 На 10.09 на този свят се появи...

Posted by FYRE on Saturday, September 14, 2024

"Второто нещо беше да купя букет цветя и няколко кутии бонбони и на път към болницата да черпя всеки срещнат човек", допълни още поста си.

Още: Влогърката Валери Йорданова разкри пола на бебето на екзотична дестинация (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес