Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Брад Пит остави 105-годишният си съсед да живее безплатно в бившето му имение

07 април 2023, 11:22 часа

Актьорът Брад Пит позволил на свой възрастен съсед да живее в бившето му вече имение в Лос Фелиз, Калифорния до смъртта му на 105-годишна възраст. Това разказа актрисата Касандра Питърсън, от която Пит купува парцела от 1,9 акра през 1994 г. за 1,7 милиона долара.

„Той беше много, много мил с този мъж“, споделя Питърсън. "Жената [на мъжа] беше починала, а Джон живееше там. Знам, че Брад го остави да живее в имението, без да плаща нищо, до смъртта му", казва тя в интервю за People.

ОЩЕ: Готов ли е вече Брад Пит да заживее с Инес де Рамон?

71-годишната актриса споделя, че споразумението възникнало, след като Пит, който живеел по това време в имението заедно с бившата си съпруга Анджелина Джоли и шестте им деца, започнал постепенно да изкупува съседните имоти. По думите й до границите на имението имало приблизително 22 къщи и при всяка поява на нова къща Брад я купувал. Именно в една от тях живеел въпросният възрастен мъж, когото актьорът оставил да живее в нея без да плаща наем до края на дните си.

Пит бе собственик на това обширно имение в продължение на 29 години преди да го продаде през март за сума от около 40 млн.долара.

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес