Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алекс Гърдева от "Ергенът" с нова чиста любов (СНИМКА)

17 юни 2024, 13:55 часа

Алексадра Гърдева, която участва в първия сезон на "Ергенът" спечели звездния Hell's Kitchen, с което се превърна в "най-добрият готвач сред звездите" от сезон шест на Кухнята на Ада. След победата тя разкри, че в сърцето ѝ има човек, но подробности не издаде. Е, оказва се, че за сега тя не е открила истинската любов в "човешко проявление", но пък със сигурност можем да кажем, че е намерила "чиста любов" в малък четириног приятел.

Реклама

Още: След враждата в Hell's Kitchen: Алекс Гърдева говори за Бони (СНИМКИ)

Слънчева светлина

Наскоро психоложката сподели своя снимка в социалните мрежи, а кадърът предизвика много позитивни коментари. Самата Алекс сияе от щастие на снимката, на която я виждаме да държи малко кученце. Както тя пише в поста си, това е новият член на семейството ѝ. "Щастлива съм да ви представя първото ми обвързване в света на чистата любов и вярвам, че същата чиста любов е близо до мен и в човешко проявление, защото съм готова да си я позволя.",  написа Алекс за малкото кученце, чието име е Sunshine. Изглежда, че палето е било като слънчева светлина в живота на Гърдева.

Снимка: Aleksandra Gardeva/Instagram, screenshot

Още: Симона от Hell's Kitchen призна истината за отношенията си с Димитър

С емоционално описание към поста си психоложката призна, че последните години се е борила със себе си и страховете си. Така тя осъзнава, че всъщност се е страхувала от обвързване. "В последните две години бях с човек, който не ме обвързваше и не ме обичаше повече от страховете си. Беше ми удобно, защото умирах от страх без да си давам сметка, а този страх ме държеше далеч от моята мечта да имам мъж, деца и здраво семейство.", написа Алекс към публикацията. Тя допълва още, че можем да имаме "истинска любов, а не лъжа". "Позволих си най-чистата любов - без страх, без да очаквам от себе си да съм перфектна, просто да дам цялата си любов такава каквато е!", написа Алекс.

Още: Виктория от "Ергенът": Браво на Алек, че се осъзна навреме и не си ги прибра вкъщи

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес