Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алек от "Ергенът": Чист съм пред съвестта си. Нямаше друг финал в главата ми

17 май 2024, 12:53 часа
Реклама

"Чиста ми е съвестта!", това каза Александър Младенов в първото си интервю след инфарктния финал на "Ергенът", случил се снощи (16 май). Припомняме, че той не избра нито една от финалистките и дори не се появи пред тях, а им съобщи решението си чрез видеообръщение.

ГЛЕДАЙТЕ БОЯ НА ВЕКА УСИК - ФЮРИ НА ЖИВО - ЕТО КАК

В предаването "Преди обед" по bTV Ерген номер 3 разказа защо е взел това решение и какво мисли за мнението на хората. Запитан дали е страхливец, Алек отговори: "По никакъв начин. Хората винаги имат мнение и аз нямам намерение да се боря срещу тях. Аз живея с изборите, които аз си взимам, както цял живот правя."

Гледайте Усик срещу Фюри в мача за абсолютен световен шампион

Защо Алек реши да не избере нито една от младите жени?

Още: Ергенът се оказа пухльо

Снимки: Ергенът/Facebook; колаж: Actualno

ГЛЕДАЙТЕ БОЯ НА ВЕКА УСИК - ФЮРИ НА ЖИВО - ЕТО КАК

"Много време мина от тогава и честно казано в по-любопитен момент дори не съм се виждал досега. За мен в случая начинът не е толкова тежко перо, защото резултатът е този, който искат спрямо мен. Не съм давал фалшиви надежди на никого. Аз съм направил своя избор.", каза Алек и добави: "Имах симпатии и към двете, те са прекрасни жени. Ако един мъж има симпатии към повече от една жена, той по-скоро не е сигурен в това какъв иска да бъде и какво иска да се случи в неговото бъдеще. Аз трябваше да преценя какъв мъж и човек искам да бъдат занапред."

Алек призна, че е взел за себе си много хубави уроци и това за него е най-голямата награда от участието му в "Ергенът". "Нямаше друг финал в главата ми", призна Алек, давайки да се разбере, че предаването не е можело да приключи по друг начин, въпреки големите симпатии на Младенов към Надежда и Магдалена.

ГЛЕДАЙТЕ БОЯ НА ВЕКА УСИК - ФЮРИ НА ЖИВО - ЕТО КАК

Още: Огромен гаф! Издадоха финала в "Ергенът": Изтече клип с признанията на Магдалена (ВИДЕО)

"Аз съм влязъл там без очаквания, но в крайна сметка всеки носи отговорност за собственото си емоционално здраве. Влязох сам и излязох сам с един много хубав житейски опит. Не съм щастлив от факта, че те са минали през такова емоционално преживяване, но всички, които сме там, знаем защо сме там и какви отговорности трябва да поемем, за да се опазим и съхраним.", каза още Алек, който заяви, че искрено се смята за лекомислен, защото прекалено много е мислел за себе си, но заявява, че не е подлъгал никого и не се интересува от мнението на другите.

Гледайте Усик срещу Фюри в мача за абсолютен световен шампион

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес