Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тимур Халилов: Главчев се включи в битката на Пеевски срещу ДПС (ВИДЕО)

25 юли 2024, 11:40 часа • 1155 прочитания

Вчера служебният премиер Главчев прояви явни признаци на зависимости и открито се включи в битката на Пеевски срещу ДПС. Това каза по време на брифинг депутатът Тимур Халилов, който бе изключен от парламентарната група на ДПС в 50-ото Народно събрание. 

Защо смятат така?

Повод за думите им е смяната на областните управители на Смолян и Кърджали от страна на служебния кабинет. ОЩЕ: Служебният кабинет по стъпките на ГЕРБ и ДПС, втора смяна на областния управител на Кърджали само за месец

"Решението за смяна на областните управители на Кърджали и на Смолян по-малко от месец след като бяха назначени, говори именно за това. Лична вендета, а не държавническо поведение", каза Халилов.

Питат Главечв кой е взел решението

Той попита кой е взел решението за освобождаването на двамата областни управители. "Кой ви дава нареждания за областните управители, г-н премиер, свързани ли са тези уволнения с партийните позиции на г-н Мурад и г-н Пехливанов, които категорично застанаха зад почетния председател на ДПС Ахмед Доган и поисканите от него оставки", добави Халилов.

Депутатът от ДПС обърна внимание, че това не е единственият случай, а преди минути са получили инфорамция, че заместник-областният управител на Плевен Милен Димитров също е освободен от длъжност. ОЩЕ: Депутат от ДПС-Доган категоричен: Активът на партията е зад почетния председател

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес