Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станишев: Нито аз, нито друг от семейството ми, има влог в КТБ

03 ноември 2014, 18:45 часа • 14687 прочитания

Сергей Станишев категорично опроверга слуховете, че е бил финансово свързан с Корпоративна търговска банка. На официалната си страница във "Фейсбук" лидерът на ПЕС пусна съобщение, в което отчита, че спекулациите няма да спрат, докато не се публикува истинският списък.

Ето какво написа Станишев:

Прочетох поредната нагла лъжа за себе си.

Никога нито аз, нито който и да е от семейството ми, не е имал влог или кредит в КТБ. Моите доходи и спестявания са декларирани пред Сметната палата доста години назад. Всеки, който иска, може да провери.

Но тези спекулации около казуса КТБ няма да спрат докато не се публикува истинският списък на вложителите и докато политици продължават да използват темата за спорен личен и партиен имидж.

Интересно кого ли обслужва това?

Чрез нотариална покана до сайта, публикувал тази лъжа, ще настоявам за опровержение и публично извинение. Няма да се поколебая да потърся правата си и по съдебен ред, в случай че разпространяването на подобни клевети продължава.

Възнамерявам да изпратя писма и до всички медии, в които тези неверни и непроверени твърдения продължават да се тиражират.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес