Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слави Трифонов: Лена Бориславова и Георги Свиленски са изперкали

21 юни 2024, 13:45 часа

Слави Трифонов смята, че Лена Бориславова и Георги Свиленски са изперкали. Това става ясно от негов пост в социалната мрежа "Фейсбук". Повод за думите му е участието на двамата в БНТ, в което те са казали, че ИТН ще управлява заедно с ГЕРБ и ДПС. 

Реклама

"Скъпа Лена, скъпи Гоше"

Именно по този начин шоуменът и партиен лидер се обръща към двамата в своя пост. "Заради предишната ми работа съм правил психопрофили на много хора - хиляди хора и съм забелязал, че има някои индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността. Тя не им харесва и те вярват в това, което искат да се случи. Това е малко налудничаво, но тези хора не са луди. Просто са леко изперкали. Такава им е психиката. Лена и Гоше, вие сте такива хора", смята Трифонов. 

Според него те са разбрали, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС, а ще чакаме третия мандат, но не ги кефи. ОЩЕ: Бориславова: Борисов тъжи по неприетите закони по ПВУ - забравил е вече, че преди два месеца с Пеевски лично ги блокираха

Прати ги на психолог

"На логиката и истината не им пука на кой какво му се иска. А, аз съм почитател на логиката и истината. Ако не знаех какво представлявате, може би щях да кажа, че ми е жал за вас, но понеже знам какво всъщност сте, ще ви кажа, че един добър психолог със сигурност може да ви помогне. Просто трябва да го откриете, да бъдете откровени с него и така, след поредица от сеанси, може състоянието ви да се подобри. Искрено ви желая психическо здраве", смята лидерът на ИТН. 

Праща поздрави

Трифонов се обърна към Свиленски и Бориславова да пратят поздрави.  "Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето - Корнелия. Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично", посочи още Трифонов. ОЩЕ: ИТН чака третия мандат от Румен Радев, а той чака първия мандат наесен

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес