Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски отрече да е наричал очилатко Николай Денков (ВИДЕО)

25 юли 2024, 10:09 часа • 1222 прочитания

Председателят на ДПС Делян Пеевски отрече да е наричал очилатко Николай Денков. Това стана ясно от изявлението му пред медиите в парламента. 

Припомняме, че от сутринта стана ясно, че на председателски съвет е имало спор между партиите в парламента за ваканцията. По-късно пък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че там се обиждали и някой бил наречен очилатко, но не каза нито кого са обидили,нито кой го е направил. 

"Днес говорихме до 9 или 16-ти авгтуст, утре ще го решим", каза Пеевски. 

Припомняме, че по правилник парламентът е в лятна ваканция от 1 до 31 август, а по новата Конституция, ако с третия мандат не се направи правителство, парламентът трябва да продължи работа, макар че депутатите решиха да няма редовни заседания в предизборната кампания.

Пеевски бърза с третия мандат

"Време е да вървим на избори. Надявам се в понеделник да си изпълни Конституцията "Мистър Кеш" и да даде третия мандат. Която и партия го вземе - да не го държи. Чувам, че имали някакви планове да въртят тук номера. Трябва да го върнат и да отиваме на избори", заяви Пеевски. 

Според него всички само се карат тук. ОЩЕ: "Не можем да се разберем за ваканцията": ИТН и БСП искат парламентът да работи през август (ВИДЕО)

Нова доза обиди срещу ПП-ДБ

Пеевски анонсира, че утре ще внесе в прокуратурата записите, които се появиха в публичното пространство по време на предходната предизборна кампания с гласовете на представители на ПП-ДБ. 

"Сериалът, който ПП-ДБ прожектираха за сметка на народа, е по-скандален от "Наркос". Просто не става дума за наркотици, а за цигари.  Кешът е същият. Утре ще внеса записите, които излязоха по медиите за кешовете, за обажданията на Кирил Петков, Денков и Василев. Защо никой не говори за тях, къде е прокуратурата?", попита още Пеевски. ОЩЕ: Пеевски си изпуска нервите: Обиди към ПП-ДБ, заплахи към Румен Радев (ВИДЕО*)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес