Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски: Другият касиер на "Мистър Кеш" оказва натиск над кандидат-премиера (ВИДЕО)

16 август 2024, 10:14 часа • 1259 прочитания

Един от председателите на ДПС Делян Пеевски показа снимка на човек по тениска в парламента, като твърди, че той е "касиер на президента Румен Радев". Това стана ясно от изявлението му пред медиите в парламента. 

"Това лице - Александър Нейчев. Това е човекът, който всеки ден е в парламента от името на "Мистър Кеш" - Радев. С пряк телефон оказва натиск върху кандидат-премиера. Проверете този кандидат премиер има ли собствена воля или лично се управлява от Радев. Ето го човека - това е другият касиер. Той събира рушветите на "Мистър Кеш" - Радев, изнудва, влачи, събира", заяви Певески. 

Той определи това като отвратително. 

"Имаме един фалшив президент, който в момента се опитва противоконституционно да излъчи правителство. Да си свали маската, ако иска да управлява - да излезе на политическия терен", заяви още Пеевски. ОЩЕ: Пеевски: Защо се бави процедурата за служебния кабинет? Президентът се пече на морето (ВИДЕО)

Какво каза за Цветан Василев?

Пеевски бе попитан да коментира обвиненията на Цветан Василев, че той стои зад атаката на КТБ.

"Колеги, проруските проксита, които ме атакуват, свършиха. Няма Москва да командва България", заяви Пеевски. ОЩЕ: Цветан Василев към съратник на Пеевски: Питайте го къде са 100 млн. евро за "Южен поток"

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес