Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Обади ми се подпийнал и с момиче": Алексей Петров се хвалил, че държи партия в джоба си (ВИДЕО)

17 октомври 2023, 18:06 часа • 18684 прочитания

Влогърът и бивш кадър на "Алфа ТВ" (партийната телевизия на "Атака" и Волен Сидеров) Станислав Цанов разказа по време на изслушването си пред депутатите, че месец и половина след като е спрял разследването си за машините, заради заплахи от Алексей Петров, бившата барета провел нов телефонен разговор с него. Цанов каза още, че Петров бил подпийнал и с момиче, което искал да впечатли и му звъннал именно от нейния телефон.

„Опитваше се да покаже какво влияние има. Беше с момиче до себе си и очевидно това момиче беше мой почитател и съответно той искаше да ѝ се направи, че държи Цанов в джоба си. Тогава в похвалата си към своите безлимитни възможности обясняваше, че да кажем политиците, са му така, както аз съм му в джоба“, каза Цанов.

Той обаче каза, че няма да им назове имената преди изборите.

Пред журналисти след заседанието на комисията той отговори на въпрос за колко хора става въпрос, Цанов уточни: „Той говореше за партия. Цяла партия. Една партия само“. ОЩЕ: Изслушването на Цанов: Явор Божанков и Тошко Йорданов почти стигнаха до бой (ВИДЕО)

Пред медиите Цанов повтори тревогата си за това, че никой не може да бъде сигурен, че в лична кореспонденция са само двама души. ОЩЕ: "Толкова е гнусно": Цанов разказа за следенето на критиците на властта (ВИДЕО)

"Въпросът е не само материалите, които има към мен, а материалите, които има за сглобката, за опозицията, за хората от съдебната власт. Тези материали и тези компромати, които той е събирал, с изчезването на Алексей Петров, не са изчезнали", посочи журналистът. Според него големият въпрос е къде са те. ОЩЕ: Нагласено гласуване с машини и връзка с Алексей Петров? Парламентът се заема (СНИМКИ)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес