Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кирил Петков: Научих повече за Израел от CNN, отколкото от доклада на ДАНС (ВИДЕО)

12 октомври 2023, 15:54 часа
Реклама

Някои служби се бяха справили много добре. За съжаление имаше и служби като ДАНС. Мисля, че научих повече за Израел вчера от СNN, отколкото от техния доклад. Това обяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред медиите в парламента след председателския съвет за Израел и Украйна, на който службите за сигурност представиха секретни доклади.

Реклама

Той отново заговори за необходимостта от реформи в службите. ОЩЕ: ПП-ДБ внесоха реформата в службите и обвързаха смяната на директорите им с Шенген (ВИДЕО)

Според него правилният формат за срещи е Съветът по сигурност при премиера Денков. "Там има и хора от президентството, и може да поканим всеки един от лидерите на политическите партии, плюс службите. За мен това би било добрият формат от тук нататък", посочи Петков. 

Вотът на недоверие на БСП по тема "Сигурност"

Кирил Петков коментира новата идея на БСП да внесат следващ вот на недоверие на тема "Сигурност". Според него това показва предизборна немощ. ОЩЕ: Още неслучил се вотът на недоверие Корнелия Нинова се закани за нов (ВИДЕО)

"Много бих се радвал фокусът тази кампания да бъде как ще решим проблемите на населените места, на малките населени места. Това трябва да е дебатът, а не да се упражняваме с вот на недоверие. Избирателите трябва да поискат решения от своите партии, а не само да се налива омраза и негативно отношение към парламента", смята още Петков. ОЩЕ: Денков: Няма интрига със срещата при президента за сигурността (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес