Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кирил Петков: Борисов има голям врат - Пеевски виси на него и го задушава (ВИДЕО)

26 април 2024, 11:12 часа • 2924 прочитания

"Това, което аз чух от г-н Борисов, че той има голям гръб, който е хлъзгав. Освен, че има голям гръб, има и голям врат. За съжаление в момента г-н Пеевски е увиснал върху него и го задушава", каза съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред медиите в парламента по повод казаното от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че гърбът му е много голям и хлъзгав.

"Сигурен съм, че Росен Желязков не би нарушил Конституцията и правилата, ако имаше свободна воля. Да, но г-н Пеевски му подвикваше от първия ред и г-н Борисов се съгласяваше и той нарушава правилата. Мария Габриел съм абсолютно сигурен, че тя не би сложила имена в проектокабинет, които не са съгласувани. Да, обаче г-н Пеевски и г-н Борисов й казаха да го направят", каза Петков. 

Кога България може да има нормално управление?

Според него, ако ГЕРБ трябва да има нормално управление, трябва да се отърват от воденичния камък - Пеевски. По думите му големият проблем е, че Пеевски не иска да предаде властта в прокуратурата, регулаторите и съдебната система. "България не може да има нормално управление от тук нататък, ако тази зависимост на г-н Борисов от г-н Пеевски не бъде прекъсната", добави още Кирил Петков. ОЩЕ: Борисов за ПП-ДБ: Всичко е загубено в отношенията ни (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес