Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ивелин Михайлов обяви, че ще препоръча на депутатите от "Величие" да подкрепят кабинета на ГЕРБ*

01 юли 2024, 11:57 часа

Благодетелят на партия "Величие" Ивелин Михайлов заяви, че ще препоръча на депутатите ѝ в парламента да подкрепят кабинета, предложен от ГЕРБ по-рано днес.

Реклама

Михайлов написа на официалния си профил в социалната мрежа "Х", че "препоръчва" на парламентарната група на "Величие" да го подкрепи, макар и да е само "обикновен член" на партията.

"Моментът е такъв, че трябва национално обединение. "Величие" вече управлява с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина. Няма причина да не можем да постигнем същото и за цяла България", пише Ивелин Михайлов. Още: Теленовела във "Величие": Николай Марков иска Ивелин Михайлов да му се извини (ВИДЕО)

Припомняме, че начело проектокабинета на ГЕРБ е председателят на 49-ото Народно събрание Росен Желязков. В състава му влизат имена като Томислав Дончев, Деница Сачева, Даниел Митов, Калин Стоянов, Делян Добрев и Красен Кралев.

Сред имената очевидно има основно партийни членове, но се отличават и такива на седем от настоящите служебни министри. В състава е включен и бившият депутат от "Продължаваме промяната" Георги Гвоздейков.

*В късния следобед Михайлов съобщи, че профилът му е бил хакнат. Подробности четете тук.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес