Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"ДПС без Пеевски!": Младежкото ДПС се срещна с Доган (ВИДЕО)

20 юли 2024, 19:07 часа • 3306 прочитания

Представители на Младежкото ДПС проведоха среща с Ахмед Доган по негова покана. Пред него те препотвърдиха позицията си, че всички младежки структури в страната застават безусловно зад неговите решения и заявиха пълна подкрепа за единствения лидер и визионер на ДПС.

В края на срещата младежкият актив бе категоричен: "Пред нас никога не е имало дилема: За нас ДПС е д-р Ахмед Доган. Време е демокрацията да възтържествува. ДПС без Пеевски!".

От своя страна Доган заяви: "Това е едно предизвикателство, което ние трябва да преодолеем! Гордея се с вас!"

По-рано през деня в Бургас се проведе още една среща на Младежко ДПС, на която присъстваха всички областни председатели и централният оперативен съвет на младежката организация. 

Още: Илхан Кючюк, ДПС: Кризата, пред която сме изправени, е много дълбока

Всички те се обявиха против насаждането на етническо напрежение от групировката на Пеевски. Според тях това е жалък опит за създаване на раздори и изкривяване на ситуацията, съобщи БГНЕС. 

"Добре, че има такива моменти, за да разберем с какви хора сме заобиколени. Да не позволяваме Младежко ДПС да бъде инструмент в нечий ръце", заявиха младежите.

Още: ДПС показа как изглежда изтърбушеният кабинет на Ахмед Доган (ВИДЕО)

Взимайки думата, един от областните председатели на Младежко ДПС припомни, че на конференцията на ДПС, в началото на годината, са били раздадени раници на всички участници, на които никъде не е изобразено логото на ДПС, а единствено надписът "Ново начало-заедно с хората" и зададе реторичния въпрос дали това не е била ясна заявка за нова партия още тогава.

Младежите призоваха своите колеги от цялата страна да спрат да си затварят очите и да се освободят от страха.

Още: "ДПС без Пеевски": Близки до Доган щурмуват централата на партията (ВИДЕО)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес