Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов: Нищо няма да стане след 9 юни, ако лидерите не проявим зрялост (ВИДЕО)

02 юни 2024, 18:53 часа • 6219 прочитания

Ако партийните лидери не проявим зрялост, нищо няма да се получи след 9 юни. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборно събитие на партията в Пловдив с участието на Урсула фон дер Лайен и Манфред Вебер. 

"Вече чух толкова самохвални изказвания, че не виждам как ще се случи. Само че хората искат стабилност и сигурна Европа, а това става със сигурно, стабилно правителство", добави Борисов. 

"Ние обичаме конкуренцията, аз искам да виждам алтернативата, но не кой може повече да свири, а кой предлага по-добри решения", заяви лидерът на ГЕРБ. ОЩЕ: Фон дер Лайен благодари на България за подкрепата за Украйна (ВИДЕО и СНИМКИ)

Признание за България

Борисов отбеляза, че това, че Урсула фон дер Лайен и Манфред Вебер са за първи път заедно в България, показва колко е важна България в Централна и Източна Европа. "Благодяря, Урсула, благодаря Манфред, защото когато бяхме в най-тежката финансова икономическа криза в света вие бяхте до България и нито една банка не падна", каза Борисов. ТОй още благодари за подкрепата към страната, благодарение на която имаме нулева миграция. ОЩЕ: Фон дер Лайен идва в България на предизборна среща за Европейските избори

Протестът на "Възраждане"

Той коментира и протестът на партията на Костадинов, като обърна внимание, че колегите му от "Възраждане" протестират, но не знаят за какво. "Те искат трите години хаос да продължат. Да го правят, но ние трябва да защитим България в следващите години. Докато свирят, милиардите, които могат да влязат в българската икономика, стоят", каза Борисов.

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес