Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бойко вече ни нормализира, Корман Исмаилов не е съгласен в един аспект

14 ноември 2014, 13:51 часа • 26678 прочитания

Европа видя, че в България има нормално действащ парламент и демокрация. Това написа премиерът Бойко Борисов в социалната мрежа Facebook.

"Радостен съм, че ни възстановяват ефрофондовете по оперативна програма „Околна среда”. Европа видя, че в България има нормално действащ парламент и демокрация. Ние много се постарахме тези дни и благодарение на всички депутати, и тяхната воля, и усилия да има правителство, успяхме да върнем доверието", пише Борисов.

Междувременно, точно по отношение на парламента, депутатът от Реформаторския блок Корман Исмаилов изрази претенции. Те касаят организацията с медиите.

"Изпитвам изключително неудобство, говоря от моя лична гледна точка – постоянно някой те снима, постоянно някой ти слага микрофон, постоянно бутаница, скрити камери, не можеш да се почешеш по носа, с извинение и т.н.", обясни Исмаилов тезата си, цитиран от ПИК.

По думите му, следвало в парламента да е по-подредено. „Става въпрос за нормално отношение и ред, не за ограничаване. Не може всичко да е презглава. Тук усещането ми е, че всичко е презглава. Аз съм от хората, които са съвсем открити и не отказвам никога интервю и не взимам предварително въпроси. Имам съвсем коректно отношение към медиите“, заяви Корман Исмаилов.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес