Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Асен Василев разкри кога започва работата с другите партии по бъдещия кабинет

21 ноември 2021, 21:23 часа • 5046 прочитания

От вторник (23 ноември) ще стартира съвместната работа на победителите от предсрочните парламентарни избори "Продължаваме промяната" с останалите партии за съставяне на бъдещото правителство. Това стана ясно от думите на съпредседателя на партията Асен Василев при пряко включване във Facebook.

"От вторник, както сме се разбрали с другите партии, започваме да работим детайлно, за да направим ясен, конкретен, точен план как да направим България една много по-добро място за живот през следващите 4 години", каза той.

Бившият министър не пропусна да поздрави и държавния глава Румен Радев за категоричната победа на балотажа срещу проф. Анастас Герджиков днес. Той се обърна и към избирателите на ПП, като им благодари, че са подкрепили Радев.

"Днес вярваме, че промяната ще продължи. Ние сме готови да работим с този президент, знаем, че той слага България над всичко и знаем как той работи. Запретваме ръкави и ни чака много работа", каза от своя страна другия съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Припомняме, че по-рано тази седмица в медиите изтекоха списъци с евентуални имена на бъдещи министри в кабинета на партията, ръководена от двамата бивши министри. Те обаче реагираха и опровергаха списъците, като заявиха, че никакви имена на министри, както и никакви предложения от различните евентуални коалиционни партньори не са постъпвали при тях.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес