Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александър Дунчев разкри при какви условия биха управлявали с ГЕРБ

06 ноември 2022, 09:30 часа • 3175 прочитания

Единственият шанс за управление на ГЕРБ с ДБ и ПП е, ако изпълнят три-четири условия. Това са смяна на главния прокурор, нова антикорупционна комисия и смяна на всички корумпирани кадри в държавната администрация. Това каза депутатът от "Продължаваме промяната" Александър Дунчев в ефира на БНТ.

Той разкри, че в срещата между ГЕРБ и ПП в Народното събрание ще участват Десислава Атанасова, Кирил Петков и Асен Василев, като ще се обсъжда спирането на кражбите, корупцията и демонтирането на всички порочни практики и схеми от последните 20 години.

Дунчев коментира, че ПП и ДБ не могат да управляват самостоятелно, затова единствената им политическа опция е да кажат кои са условията, при които могат да работят с всеки. По думите му не е нужно ПП да са в управлението. "Ние ще подкрепяме ГЕРБ, както направихме за еврото, както направихме за оръжията за Украйна. Готови сме да подкрепим ГЕРБ, дори и БСП, когото и да е било, стига да има мерки, които решават проблемите на хората", категоричен беше той.

ОЩЕ: Александър Дунчев: По-важна ни е борбата с корупцията, отколкото кабинет на ГЕРБ

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес