Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"По-близо" до феновете: Ирина Флорин разказва любовна история в новата си песен (ВИДЕО)

10 септември 2024, 14:16 часа • 658 прочитания

Певицата Ирина Флорин несъмнено е любима изпълнителка на няколко поколения. Песните ѝ се слушат навсякъде, а емблема на нейното творчество е култовото парче "Цвят лилав". Днес, 10 септември, излезе и новата ѝ песен заедно с официалното видео към нея.

Повече за "По-близо"

Ирина Флорин се отличава с невероятното си музикално творчество, като създава емоционална българска поп музика. Нейните фенове я определят за дивата на поп музиката в България, а песните ѝ докосват мнозина. Новият проект на певицата е озаглавен "По-близо" и с него тя разказва история за любов. Той съчева модерното звучене с нежни, мелодични вокали. В парчето се пее за онзи човек, който те разбира по-добре от всеки друг. Видеото е ексцентрично и минималистично, като подчертава емоцията, която изпълнителката се опитва да предаде на слушателите.

Още: Група "Остава" представя новата си песен "Мона Лиза"

Зад реализацията на "По-близо" стои звезден екип. Жени Джамбазова е работила върху музиката, а текста Ирина Флорин пише заедно с Ваня Щерева и Дара Екимова. Аранжиментът е дело на Димитър Кърнолски и Магомед Алиев - Мага. Режисьори на клипа са креативното дуо The Trackers и Ирина Флорин.

Още: Михаела Маринова обяви третия си албум (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес