Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новата музикална ера за Цар Плъх идва с парчето "Бог за ден" (ВИДЕО)

04 октомври 2024, 12:20 часа • 323 прочитания

След успешната си колаборация с BLDRSH за песента "Няма да се връщам", Цар Плъх правят решителна стъпка напред с първата си самостоятелна песен "Бог за ден". Песента, която излеза днес, представя на света новата посока на групата и отваря врата към следващата глава от тяхното музикално пътешествие.

Снимка: Projector Plus

За "Бог за ден"

Смела и категорична, "Бог за ден" съчетава динамиката на модерния метъл и рок с мощни китарни рифове и интензивни синтезатори, създавайки уникален звук, който провокира слушателя не само на музикално, но и на емоционално ниво. Текстът се подиграва със съвременната култура на презадоволяване, поставяйки под въпрос ценностите и идеалите, които доминират ежедневието ни. В свят на изобилие, където все пак не спираме да търсим повече, Цар Плъх предизвикват публиката да преосмисли кое е наистина важно.

"Бог за ден" е първото от няколко предстоящи парчета oт дебютния албум на Цар Плъх. След динамично лято, изпълнено с концерти и участия, групата се съсредоточава върху продукцията на новия си материал, обещавайки свеж и изпипан звук, който ще се разгърне до края на годината.

Интервю: ALI, Цар Плъх, heptagram и Woomb: В разговор за независимата музика и има ли тя почва у нас

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес