Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма майтап: Доктор Дре ще пробва да се класира за Олимпийските игри в Лос Анджелис (ВИДЕО)

15 август 2024, 17:45 часа • 892 прочитания

Легендата на хип-хопа Доктор Дре ще пробва да се класира за Олимпийските игри в Лос Анджелис. Това разкри самият той в телевизионно интервю. 59-годишният Андре Йънг, както е истинското име на музиканта, се надява, че ще може да участва на най-големия спортен форум в надпреварата по стрелба с лък.

Скритият талант на Доктор Дре

Доктор Дре разкри, че още в гимназията се е занимавал със стрелба с лък. След това обаче е занемарил спорта в битката си да стане изпълнител. Наскоро обаче синът му му е подарил лък и мишена, с които Андре тренира редовно в двора на къщата си. Той се надява, че ще успее да се класира за Олимпийските игри след 4 години, които ще се проведат в родния му Лос Анджелис.

Дре иска да участва на Игрите в родния си град

„Ще опитам да се класирам за Олимпийските игри в Лос Анджелис след 4 години. Ще се пробвам в стрелбата с лък. И съм напълно сериозен. Занимавах се още като ученик, но след това спрях. Но в един момент синът ми ми подари лък и мишена. Не си спомням дали за рождения ден и ли за Деня на бащата, но сега се упражнявам в двора. Ще бъде интересно. Особено като се има предвид, че Игрите ще се проведат в Ел Ей“, каза Доктор Дре.

Наскоро Доктор Дре се сдоби със своя звезда на Алеята на славата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес