Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Несериозно е, ядосана съм!": Габи Петрова разкри скандална случка на Игрите в Париж 2024

02 август 2024, 21:26 часа • 4232 прочитания

Габриела Петрова даде своето мнение след отпадането си в квалификациите на тройния скок на Олимпийските игри в Париж. Българката разказа как съдиите са отказали да ѝ покажат повторение на фаула, който ѝ отсъдиха за втория опит. Тя определи случката като несериозна и некоректна.

"Ако някой ми го беше казал, щях да се изсмея": Първи думи на Габи Петрова

“Разочарована съм, няма как да не ми е тежко. Виждате с какъв резултат се влиза на финала - ако някой ми го беше казал, щях да се изсмея. Това е реалността. Сега ще анализирам. Първият опит беше по-плах. Във втория се получи нещо много интересно, защото те ми свирят фаул, а аз не го видях. Отидох при съдиите, а те ми казаха, че не могат да ми покажат фаула. Това е несериозно и некоректно на такъв форум - Олимпиада", започна Петрова след отпадането си от Игрите в Париж 2024.

Габриела Петрова

Българката е коригирала разбера си на сляпо

"На следващия опит трябваше да коригираме разбега на сляпо. Ние го направихме и рискувах максимално, но не се получи. Това са фактите. Съжалявам, че не можах да вляза във финала и да зарадвам всички, които ме подкрепяха. Страшно много благодаря за цялата позитивна енергия, която получих от България през последните дни", не скри емоцията си тя.

Габи Петрова влезе в спор със съдиите

"Вторият ми опит беше най-добрият. Несериозно е да има камера, която снима само това дали има фаул, а да не могат да ми покажат повторение. 30 секунди минаха, откакто излязох от пясъка, а те не могат да ми дадат да видя фаула. Атмосферата е невероятна, стадионът беше пълен още сутринта. Много е хубаво, много е зареждащо, браво на организаторите и на зрителите. Това, че съм на трета Олимпиада, означава много за мен за постоянството и всичкия положен труд. Щастлива и горда съм”, каза Габриела Петрова пред БНТ.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес