Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Конспирации: Майката на Краснобаева обвърза скандала около дъщеря си с разпадането на ансамбъла

08 октомври 2024, 21:57 часа • 2951 прочитания

Майката на Елвира Краснобаева - Александра Чернишева, продължава да коментира казуса около своята дъщеря. Грацията отказа да представя България, а по темата се появяват все по-интересни информации. Наскоро Чернишева опита да обвърже сагата на детето си с разпадането на ансамбъла по художествена гимнастика.

Майката на Краснобаева не спира да коментира

"Като цяло изглежда, че темата е затворена? Не е страхотно да си в национален отбор. Не съществува и в Кипър. В Южна Африка дори не знаят какво е национален отбор, но Стефани Димитрова има достъп до всички световни състезания. Какво, по дяволите, има значение за теб къде си? Какво от това?

ОЩЕ: Илиана Раева разкри защо четири от момичетата напускат ансамбъла по художествена гимнастика

Елвира Краснобаева

Еля всъщност искаше да приключи след супер българския отбор! Не ви ли се струва подозрително, че и 4 момичета от ансамбъла се отказаха? И Никол напусна треньора си. И още ли търсите виновните? Да, но не искам дъщеря ми да е там. А медалите не струват!!! Дори никъде другаде да не е по-добре.", пише майката на Краснобаева във Вайбър група, а скрийншот от комуникацията бе публикуван във фен група на художествената гимнастика във Фейсбук.

Впечатление прави, че според Александра Чернишева Никол Тодорова - национален състезател за девойки, е сменила треньора си. Към настоящия момент такава официална информация няма.

ОЩЕ: Франция и Азербайджан отхвърлили Елвира Краснобаева. Раева: Няма път назад за нея в националния отбор

Чернишева

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес