Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карлос Насар се зарече: Отивам в Париж, за да зарадвам България

19 май 2024, 15:55 часа
Реклама

Голямата звезда на българските щанги Карлос Насар заяви, че отива на Олимпийските игри в Париж през лятото, за да зарадва страната ни. Родният състезател говори пред колегите от БНТ като допълни, че любовта на хората е неговото гориво за постигане на резултати и поставянето на рекорди.

Насар сподели, че очаква Олимпийските игри в Париж да завършат много позитивно за щангистите на България. Той разкри, че състезанията са му дошли в повече напоследък и затова се нуждае от физическа и психическа почивка преди старта на надпреварата във френската столица.

Очакванията на Насар за Игрите в Париж

Карлос Насар

„Готов съм психически за Олимпийските игри от началото на годината. Надявам се да съм здрав дотогава. Тази година имах много състезания и това ми помага като поведение на подиума. Смятам, че тази Олимпиада ще завърши много позитивно за вдигането на тежести. Ще изненадам конкуренцията“.

„Състезанията започнаха да ми идват в повече и имам нужда от почивка преди Олимпиадата - физически и психически. Не спирам да тренирам. Пътуванията и срещите с нови хора ми влияят и ми взимат от енергията. Искам да покажа най-добрите си резултати в Париж“.

„Любовта на хората и подкрепата е моето гориво за рекорди. Това е единственото нещо, което ме мотивира. Аз не бих предал никога хората, които ме подкрепят. Отивам в Париж, за да зарадвам страната ни“, заяви родната звезда.

Преди дни Министерството на младежта и спорта подсигури над 36 хиляди долара за участието на Насар и щангистите ни в Париж.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес