Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиана Раева: Нямам представа какво ще се случи в Париж, каквото е писал Господ!

29 юли 2024, 23:56 часа • 2077 прочитания

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели, че очаква много сериозна конкуренция и непредвидимо състезание на Олимпийските игри в Париж. България ще се бори да защити олимпийската си титла на ансамбъла от Токио 2020, както и да завоюва титла и в индивидуалната надпревара.

Илиана Раева с коментар преди заминаването на гимнастичките за Париж

"Спомних си тръгването ни по същия начин за Токио. Тогава си мислих, че за първи път нямам представа какво може да се случи. Сега също. Знам, че сме много подготвени, много труд положих. Всичко, каквото зависеше от нас, сме направили", заяви Илиана Раева пред bTV преди заминаването на отбора за Париж.

"Конкурентите ни са много силни. Очаквам интересна и силна конкуренция в индивидуалното и ансамбъла. Със сигурност по пет ще бъдат претендентките за златния медал. Нямам представа. Каквото е писал Господ!", добави още президентът на родната федерация.

ОЩЕ: Илиана Раева: Това, което направихме в Токио, граничи с фантастиката

Илиана Раева

"Огромни са очакванията, момичетата го разбират и това доста тежи. Но това е състезание. Ще направим всичко възможно да зарадваме нашите фенове. Само Бог да е с нас! Нищо вече не можем да искаме, да правим, освен да имаме късмет", заяви Илиана Раева.

"Цялата година показахме, че сме много конкурентни, много силни, имаме силни композиции. Това, което ще искам от себе си, от треньорите е да създадем възможно най-спокойната обстановка за момичетата. Те трябва да са много спокойни и концентрирани, за да могат да покажат съчетанията си в най-добрия вид. Ако успеят, това е най-важното за мен. Децата трябва да са уверени и спокойни", завърши тя.

ОЩЕ: Стилияна Николова: Целта ми е да стана олимпийска шампионка

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес