Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Грозен акт: Вандали разбиха спортна зала на ЦСКА за пореден път (ВИДЕО)

26 август 2024, 12:58 часа • 470 прочитания

Залата за спортна гимнастика на ЦСКА отново стана жертва на вандалски акт, информираха от Българската федерация по спортна гимнастика. Вандалите са изпочупили всички прозорци на съоръжението, което бе основно ремонтирано преди две години.

Вандали пак изпочупиха залата за спортна гимнастика на ЦСКА

Залата за спортна гимнастика става обект на атака от вандали за пореден път. Преди две години вандали разбиха залата, изтръгнаха кабелите и ги запалиха в подземията ѝ. С помощта на дарителска акция, доброволци и финансовата помощ от Министерството на спорта залата беше реновирана.

Залата за спортна гимнастика на ЦСКА е била разбита за пореден път тази нощ. Вандалите са счупили всички прозорци на...

Публикувахте от Българска федерация по гимнастика в Понеделник, 26 август 2024 г.

Спортният комплекс "Червено знаме" съществува от 1985 година, като в момента функционират единствено залите по спортна гимнастика и акробатика. Залата е в капитала на дружество "Сердика спортни имоти" с принципал Министерството на младежта и спорта.

От Федерацията написаха, че клубът по спортна гимнастика на „червените“ има нужда от доброволци за почистване на залата след погрома снощи. Преди година залата в комплекс "Червено знаме" пак бе изпочупена, като тогава бе установено, че вандалите са непълнолетни младежи.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес