Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бунтарът Антъни Иванов изненада - извини се на Георги Аврамчев и БФПС

26 август 2024, 22:33 часа • 1769 прочитания

Един от най-силните български плувци Антъни Иванов, който бе и най-големият критик на родната федерация по плуване, изненадващо реши да прекрати бойкота си. Иванов поднесе извинение на Българската федерация по плувни спортове (БФПС) и на президента Георги Аврамчев, като изрази надежда, че занапред заедно "ще градим мостове и ще носим медали за България".

Антъни Иванов е нов човек - извини се на федерацията по плуване

Припомняме, че Антъни Иванов получи допинг санкция, след като не бе открит в 3 случая за допинг проверка. Наказанието му изтича на 26 септември, когато той отново ще може да се състезава. Иванов обаче получи наказание и от БФПС за уронване на престижа на федерацията, като правата му бяха спрени за 3 години.

Сега Иванов, който заливаше федерацията и Георги Аврамчев с критики, реши да поднесе извинения. Ето какво написа Антъни Иванов във Фейсбук (без редакторска намеса):

Антъни Иванов

Позицията на Антъни Иванов

"Приятели,

Дойде време да затворя една страница от живота ми и да отворя друга. Последните 3 години бяха турболентни за мен в личен и професионален план, пълни с излишни конфликти и много несправедливост. От това никой не спечели, всички загубихме! Затова сега искам да затворя тази страница от живота ми, като се извиня на всички хора, които по някакъв начин са пострадали заради случващото се с мен, най-вече на моето семейство. Смятам, че съм достатъчно узрял, за да кажа “извинявай” и на Георги Аврамчев и БФПС. Надявам се, че с тях вече ще градим мостове и ще носим медали за България.

В същото време отварям нова страница за себе си! Днес летя за САЩ, за да довърша образованието ми, което винаги ми е било основен приоритет, и да започна подготовка за завръщането ми към състезания. Както всички знаете, наказанието ми изтича на 26.9.2024 г. (само в Антидопингов център се правят, че не знаят, но и на тях им прощавам).

Очаквайте тази есен един нов, по-добър и по-силен Антъни Иванов.

Искрено ваш,

АИ".

ОЩЕ: Антъни Иванов пак захапа Мицин: Будеха те в 6 сутринта да ти "докторстват"

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес