Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хванаха двама иманяри в Кюстендил

28 февруари 2019, 12:54 часа • 4521 прочитания

Двама кюстендилци, на 43 и на 50 години, са задържани вчера от служители на РУ Бобов дол. От иманярите са иззети 2 металотърсача, лопата, кирка, секира, 24 монети и други артефакти.

Мъжете са спрени за проверка в землището на с. Коркина, придвижвали са се с л.а. „Мерцедес“. Автомобилът е собственост и управляван от 43-годишния. Той е известен на полицията с интереса си към иманярство. Двамата мъже ще останат в полицейския арест 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.  

37-годишен мъж са задържали вчера кюстендилски полицаи за притежание на наркотично вещество.  От него е иззета опаковка амфетамин. Проверката е извършена на ул. „Христо Ботев“ в града. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Четирима притежатели на наркотични вещества пък са задържани вчера от служители на РУ Дупница. Те са на възраст от 15 до 29 години, от тях са иззети 11 опаковки с канабис и амфетамин, предаде Катя Табачка - говорител на ОДМВР - Кюстендил, за кореспондент на Actualno.com от града. 

Джулия Андонова
Джулия Андонова Отговорен редактор
Новините днес