Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Нинова виждаше в мен заплаха": Ваня Григорова с аргументи защо не е част от лявото обединение (ВИДЕО)

02 октомври 2024, 14:30 часа • 1700 прочитания

Държавата вменява социални ангажименти на всички градски транспорти и това не се отнася само за София, но след това не покрива разходите по тях. За градския транспорт в столицата трябва да бъдат изплатени около 25-26 млн. лв. 

Това заяви в предаването "Студио Actualno" общинският съветник Ваня Григорова, коментирайки финансовото състояние на градския транспорт в София. По думите ѝ тези пари трябва да бъдат изплатени не само защото са дължими, а защото дружествата ги дължат на доставчици на горива и резервни части. Ваня Григорова каза още, че ако кметът Васил Терзиев не отговори на подканите за срещи със синдикатите в транспорта, следващата седмица ще има протест.

Нов социален проект?

Григорова заяви, че към момента няма никакво развитие по новия социален проект, който обмисля, но се надява скоро той да бъде задвижен. "Не това е причината да не съм част от "Обединената левица". Както миналата година, така и на последните избори, аз се нагледах на политическо лицемерие, на това твои уж съмишленици да се съсредоточават да разпространяват жълти новини - буквално да плащат на жълти сайтове да пишат неверни неща. И това идва вместо да се съсредоточат в политическите си нормални, очаквани сблъсъци с опонентите от дясно", каза Григорова.

Според нея "БСП в лицето на Нинова и нейните пажове не води кампания по същество, тя води кампания срещу мен и коалиция "Солидарна България". Нинова виждаше в мен някаква заплаха, но заплахата не е от мен, а от вътрешните ѝ опоненти", поясни още Ваня Григорова.

Целия разговор гледайте във видеото.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес