Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Те все още са тук": Станфордски професор заяви, че извънземни са посещавали Земята

01 юни 2023, 07:50 часа
Реклама

Професорът от Станфордския университет Гари Нолан говори миналата седмица на конференцията на Пентагона, извънземния разум и катастрофиралите НЛО в Съединените щати. Там ученият заяви, че извънземни са посетили Земята и „все още са тук“.

Водещият на конференцията помоли Нолан да оцени шансовете представители на извънземни цивилизации да са посетили нашата планета. Ученият отговори, че вероятността за извънземно посещение на Земята, което вече се е случило, е „100 процента“.

Извънземните може да използват сигнали от мобилни телефони, за да картографират Земята

Извънземните може да използват сигнали от мобилни телефони, за да картографират Земята

Той също така заяви, че хората са виждали пришълци и по-рано, „подобно на южноамериканските племена, които първи са открили испанските кораби“, но не са забелязали нищо особено в тях.

„Мисля, че това е усъвършенствана форма на разузнаване, използваща някакъв вид посредници“, добави Нолан загадъчно.

Въпреки че изказването на Нолан звучи като научна фантастика, заслужава да се отбележи, че той е известен имунолог, номиниран за Нобелова награда и автор на над 300 научни статии.

А вие смятате ли, че те са прости едноклетъчни?

По-рано ЦРУ упълномощи Нолан да разследва случаи на "хаванския синдром", за чиито симптоми се съобщава от 2016 г. насам от някои служители на американски посолства в Куба и други страни, за които се твърди, че са взаимодействали с НЛО.

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес