Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодията, която ще плаче от щастие през юли 2024

04 юли 2024, 18:28 часа
Реклама

Месечният хороскоп за юли 2024 г. носи големи промени за всички зодии. Овенът е зодия, която може да очаква най-много късмет и щастие. Емоциите, които Овенът ще изпита през юли, ще бъдат толкова силни, че той няма да сдържи сълзите си. Но най-важното е, че сълзите няма да са от мъка, а от щастие и радост. 

Овен - най-щастливата зодия през юли 2024 

Ако сте родени под знака на Овен, сферата на финансите ще бъде особено активна в живота ви.

Обикновено Марс (планетата на Овен) в Телец става по-бавен, но и по-упорит. Вероятно ще обърнете повече внимание на приходите, храненето и дори собственото си самочувствие. Факт е, че на възелът на бъдещата карма сега е в Овен, така че каквото и да правите, всичко ще се окаже точно както сте искали.

3 зодии ще сбъднат най-съкровеното си желание до края на лятото

От 1 юли 2024 г. Черната луна ще премине през вашия партньорски сектор, което означава, че можете да влезете в лек, но донякъде забранен роман.

На 5 юли 2024 г. Мейсет ще бъде в зодия Рак, която във вашия случай отговаря за местожителството. Може да получите страхотни новини, свързани с жилища, например ще се появи купувач на апартамента или ще се решите на продажба на имота си. Често Новолунието носи нов цикъл.

В същото време Венера ще бъде във вашия сектор на недвижимите имоти. С други думи, вашият партньор може да се премести да живее при вас или може да обмисляте съвместни планове за покупка или продажба на дом. За много Овни най-активният период в романтиката започва на 12 юли, когато Венера преминава в знака Лъв, образувайки тригон с вашето Слънце. Може да се влюбите или да започнете ново хоби или спорт.

Очаквайте вълната от радост и щастие буквално да ви залее. Това важи особено за необвързаните Овни, защото от 20 юли 2024 г. тригонът от бъдещия възел към Венера ще ви носи удоволствие във всичко, което правите. Но ретроградният Сатурн през юли ще ви върне в миналото и ще извади на повърхността скритото за вас през пролетта.

Юли ще е месец на ярки емоции и силни чувства за вас. Очакват ви преживявания, които ще помните дълго след това. След промените, които ще настъпяват за вас през този месец, животът ви вече никога няма да е същият.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес