Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които ще забравят за проблеите с парите през юли 2024

25 юни 2024, 09:48 часа

Месечният хороскоп за юли 2024 г. вече предсказва интересни събития, но що се отнася до парите, много зодии ще претърпят драстични промени във финансите, които буквално ще се случат за една нощ. Става дума за съвпада на Марс и Уран в знака Телец, който се случва на 16 юли, което означава, че в дните около тази дата мнозина могат да очакват новости. Например, има шанс да получат повишение или да открият нов бизнес партньор или друг източник на доходи.

Сърцето на тези зодии ще пее от щастие през втората половина на 2024 година

Освен това решаващ фактор за изпъкване на материалната страна на живота ще бъде Пълнолунието в знака Козирог, защото то, заедно с Телец и Дева, управлява финансовите потоци. Козирогът е знак за постижения, така че концентрацията на неговата енергия на 23 и 24 юли може да означава финансова метаморфоза за много знаци на хороскопа. Ето кой може да очаква положителни промени във финансовия сектор.

Козирог 

Пълнолунието се появява във вашия знак и под влиянието на Уран може да вземе внезапно решение, свързано с инвестиране на пари в частен бизнес. За тези Козирози, които нямат бизнес, вероятно ще трябва да платят нещо за член на семейството си. В началото на юли 2024 г. Марс ще наблегне сериозно на темата за децата, така че всички шансове за финансов принос принадлежат към плащането на ваканции, образование или инвестиране на пари за подобряване на здравето.

Стрелец

Във вашия случай имате голям шанс да получите увеличение на заплатата, тъй като на 16 юли може да имате важен разговор за пари с шефа си. А до 24 юли можете да вземете решение, свързано с вашите доходи. Пълнолунието в Козирог ще се фокусира особено върху приходите. Интересното е, че до края на юли и август 2024 г. съвпадът на Юпитер и Марс в партньорския сектор може да донесе подписване на договори, споразумения, сътрудничество.

Близнаци

Голяма крачка напред във финансите ви очаква и може би около 16 юли ще научите сума, свързана с доходи и депозити. Съвпадът на Марс и Уран в сектора на тайните ще подчертае скритото за вас. Например, можете да разберете нещо, свързано със спестяванията или заемите на членовете на вашето семейство. Пълнолунието на 24 юли в Козирог ще ви даде ясна представа за вашите финанси, като особено важна за вас ще е информацията, свързана с парите на партньора ви. Например вашият партньор ще ви каже, че е направил някакви разходи без ваше знание.

Овен

Пълнолунието в Козирог на 24 юли се случва във вашия сектор за постижения. Има вероятност да направите финансов пробив чрез партньорство с приятели. Очаква ви приток на пари. Много Овни обаче ще решат да променят кариерата си. Пълнолунието в Козирог се случва до вашия съуправител Плутон. Ще имате впечатлението, че наближавате момента за важно решение и че е време да определите пътя си за следващите 20 години – с кого, къде и за какви пари да работите.

Зодиите, които най-после ще срещнат любовта в следващите 15 дни

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес