Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 10-16 юни 2024

10 юни 2024, 05:50 часа

Седмицата, ни поднася предизвикателства. Имаме един особено тежък транзит, Слънце в квадрат със Сатурн, силен акцент върху комуникацията се е объркал. Транзитът засяга три зодиакални знака, като ги вкарва в неприятности, защото другите се заемат да говорят вместо тях.

От наше име говори някой, който не се е консултирал първо с нас. Благодарение на инициативата, която някой друг е поел от наше име, ние изглеждаме лоши - а може би и за да излезе той добър.

Още: 4 зодии, които винаги се изправят на крака

Близнаци

Може да кажете: „Не съм казал това“. Някой ви е цитирал погрешно и сега тези погрешно цитирани думи се приписват на вас. Както става със закона на Мърфи, всичко продължава да се обърква експоненциално. Разбрали сте, че някой в живота ви се е заел да ви „обясни“ на някой друг, и уау, дали изобщо е сбъркал?

Това, с което ще се сблъскате в този момент, е гняв и желание да избухнете и да отвърнете на удара, но има толкова много кал и тиня, през които трябва да се промъкнете, че няма да знаете откъде да започнете. Като Близнаци вие наистина не обичате да бъдете представяни погрешно, особено ако това, което някой е казал за вас, не само е погрешно, но е и нещото, което ви навлича неприятности, каквито не заслужавате.

Това е мястото, където ще се научите как да се отървете от страха си от конфронтация. Когато някой се изказва „за вас“ и не се консултира с вас, за да провери дали има правилни факти, вие научавате, че това е нещо, за което ще трябва да внимавате в бъдеще. Светлата страна на това уравнение е, че можете да намерите смелост в себе си, за да се изправите и да се уверите, че подобно нещо никога повече няма да се случи.

Стрелец

Квадратурата на Слънцето със Сатурн ви дава да разберете още в началото на седмицата, че нещо не е наред и не сте съвсем сигурни откъде е започнало, но някак си сте в епицентъра му. Изглежда, че този транзит ви показва, че за вас се говори зад гърба ви и че тези хора, които е повече от вероятно да са приятели или членове на семейството ви, слагат думи в устата ви, казвайки неща, които никога не сте казвали.

Вие, като човек, който е изключително остър с думите и е повече от способен да се конфронтира безстрашно по всички въпроси, се чувствате напълно засегнати от идеята, че някой се осмелява да говори вместо вас, когато вие сте напълно способни да предадете мислите си, и то много добре. Макар че някой може да е подпалил егото ви, вие ще приемете това като вдъхновение за това, което ще направите по-нататък.

Това е моментът, в който ще се успокоите и ще се противопоставите на случващото се с най-високата форма на интелигентност, на която сте способни. Да предположим, че не искате другите да говорят от ваше име или да ви представляват по начин, който вие изобщо не подозирате. В такъв случай трябва да направите нещо СЕГА, по време на мощния квадрат на Слънцето със Сатурн, за да им дадете да разберат, че ако имат нужда от проверка на фактите за вас, то вие сте единственият източник, от който могат да получат тази информация.

Козирог

Винаги сте били наясно с това как искате хората да ви виждат. Всъщност начинът ви на говорене наистина позволява на хората да разберат кои сте и как искате да ви виждат. Затова по време на транзита на Слънцето в квадрат със Сатурн, когато някой каже, че сте направили нещо, с което нямате нищо общо, ще го извикате и ще се защитите. Вие сте отговорни за своите думи, но не и за думите на другите.

Седмицата ви поставя в ситуация, в която клюките управляват настоящата ситуация, а това е свят, с който не искате да имате нищо общо. И все пак, когато откриете, че другите са предавали невярна информация, вие изглеждате като „лошия“. Може да се почувствате раздразнени и да поставите няколко души на мястото им. Що се отнася до словесните обрати, няма никой като вас, Козирог.

Още: Истинската житейска цел на всеки зодиакален знак, която го води към щастие

Сега вече знаете на кого можете да се доверите и кой трябва да бъде изпратен на бунището, така да се каже. Няма да си губите времето с хора, на които не може да се има доверие; колкото по-скоро „отмине времето на стадото“, толкова по-добре. Научавате всичко, което трябва да знаете, което ви прави по-силна и уверена личност. Да знаете на кого да се доверите е всичко за вас; този ден ви позволява да узнаете тези параметри.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес