Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За кои зодии ретроградният Меркурий ще започне 5 дни по-късно?

03 август 2024, 10:13 часа

Ретрограден Меркурий - думите, които предизвикват тревога у всеки почитател на астрологията. Но какво ли би било да имате малко повече време, преди планетата на комуникацията да започне своето обратното движение? За три зодии това ще бъде реалност през август. Лъв, Стрелец и Козирог ще усетят идващия ретрограден Меркурий цели 5 дни по-късно. Той ще действа от 5 до 28 август, но тези 3 зодии ще усетят неговото влияние чак след 10 август.

Защо тези 3 зодии са защитени?

Има много фактори, които влияят върху това как ретроградният Меркурий се отразява на различните зодии. В случая на Лъв, Стрелец и Козирог, те ще бъдат защитени от положителни емоции, които ще ги обгръщат през този период. Те ще действат като своеобразен щит, който ще ги предпазва от негативното влияние на ретроградния Меркурий. Нека видим какво означава това за всяка една от тези зодии.

Лъв

Лъвовете са естествени ръководители и често се чувстват най-добре, когато са в светлината на прожекторите. По време на ретроградния Меркурий, Лъвовете обикновено усещат повече напрежение, но този път ще бъдат защитени от своите положителни емоции. Те ще ги предпазят от лошите неща, но само за около 5 дни.

Лъвовете ще имат пет допълнителни дни, през които ще могат да се наслаждават на спокойствие. Това ще бъде идеално време за тях да завършат започнати проекти и да планират нови начинания. Те ще имат възможност да се фокусират върху личните си цели и да изградят стратегии за бъдещето. Лъвовете могат да се възползват от този период, за да укрепят своите взаимоотношения и да изградят стабилни основи за бъдещи успехи.

Стрелец

Стрелците са известни със своя оптимизъм и жажда за знания. Ретроградният Меркурий обикновено може да създаде много неразбирателства за Стрелците, но поне в началото му, те ще бъдат защитени. Те ще имат поводи да се чувстват много щастливи, а това ще ги защити от всякакво лошо планетарно влияние.

През тези пет допълнителни дни Стрелците ще имат възможността да се фокусират върху своите цели. Това ще бъде идеално време за тях да се научат на нови неща и да разширят своите познания. Стрелците могат да използват този период, за да укрепят своите взаимоотношения и да създадат нови приятелства.

Козирог

Козирозите са дисциплинирани, винаги готови да постигнат своите цели. Ретроградният Меркурий обикновено може да създаде забавяния за Козирозите, но за първите 5 дни, те ще бъдат защитени. Причината за това ще бъде целеустремеността на тази зодия, която пречи на всякакви външни влияния да я избутат извън правилния коловоз.

Козирозите ще имат пет допълнителни дни, през които ще могат да постигнат значителен напредък. Те ще имат възможност да укрепят своите професионални връзки и да създадат нови партньорства. Козирозите могат да използват този период, за да се фокусират върху своето личностно развитие и да постигнат нови висоти.

Ретроградният Меркурий може да бъде предизвикателен период за всички зодии, но Лъв, Стрелец и Козирог ще имат 5-дневна защита благодарение на своите положителни емоции. Тези зодии могат да използват този период за самоусъвършенстване и постигане на своите цели. За останалите зодии е важно да бъдат внимателни и подготвени за предизвикателствата на ретроградния Меркурий.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес