Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

14 май 2024, 06:07 часа

Ето какво можете да привлечете в живота си от 14 до 19 май. Луната в Рак може да ни накара да се чувстваме много по-емоционални в началото на седмицата. Въпреки това Луната в Лъв в средата на седмицата ще ни накара отново да се запознаем с нашия оптимизъм и страст.

Още: Зодиите, които ще имат най-голям късмет през седмицата 13-19 май 2024

Овен

Тази седмица ще ви позволи да размишлявате и да се върнете към общуването. Ако искате да получите повече мотивация или да си поставите намерения за подобряване на рутината си, тази седмица ще направи чудеса за вас. Въпреки че разполагате с мощна огнена енергия, съобразявайте се с ограниченията си и не се претоварвайте.

Телец

Възможно е с напредването на периода да откриете, че тази седмица ще се почувствате по-свързани с амбициите или призванието си. През този период за вас се появяват много вдъхновения, а с кипящата през тази седмица творческа енергия ще се чувствате по-вдъхновени от хората около вас. Това е също така време, в което защитата на енергията ви е от значение.

Близнаци

Осъзнавате по-добре фокуса, който искате да вземете, за да се усъвършенствате. Имате капацитета и самоувереността да постигнете всичко, което си намислите, стига да имате специален и надежден план, който да ви катапултира към успеха.

Рак

Може да се съмнявате в себе си. Въпреки това с напредването на седмицата може да се почувствате по-оптимистично настроени и ще откриете много неща, в които да се влюбите. Тези, които ви обичат, могат да бъдат много повече за вас и да ви накарат да се чувствате оптимисти.

Лъв

Тази забързана седмица може да ви накара да се чувствате оптимисти, уверени и готови да претендирате за успех. Вие сте на гребена на вълната, а енергията сега ви подтиква да се заземите и да бъдете по-търпеливи. Вече сте на пътя към успеха, така че не бързайте и бъдете по-методични.

Дева

Тази седмица е чудесна да се свържете отново с това, което сте, и да покажете на себе си малко любов и грижа. Тези транзити ви учат да поправяте динамиката на взаимоотношенията си. Тази седмица ви дава представа за привличането на нови или укрепването на съществуващи взаимоотношения с инструменти, които да ви помогнат да постигнете това. Ако искате да опитате нов курс, направете го. Свържете се с артистичната си страна.

Везни

През по-голямата част от този месец дипломатическите ви умения може да бъдат подложени на изпитание, но вие знаете как да успокоявате хората и да сключвате сделки. Очаквайте да блеснете, ще ви е по-лесно да изразявате мислите си и да говорите. Печелете хората със сладкодумие.

Скорпион

Това е период за размисъл, докато преценявате посоката си за следващата седмица. По-късно през седмицата напрежението се понижава и ви носи повече заземяваща енергия, за да се подхранвате. Вие сте тактикът, който се подготвя за своята следваща победа.

Стрелец

Чувствате се много по-вдъхновени и свързани със своето поприще. Всичко изглежда възможно, особено с музите, които ви заобикалят. С напредването на седмицата Луната ви напомня за вашите амбиции и за това как можете да намерите пътя към успеха.

Козирог

Тази седмица може да бъде време, когато да стигнете до споразумение с колега, приятел или съученик. Цялата тази кардинална енергия ви прави по-ориентирани към решения и цели. При възникване на проблеми ще имате план за уреждане на нещата и готовност за работа. Сега ще видите въздействието на лидерските си умения и може да получите похвала за тях.

Още: 3-те зодии, които ще се радват на едно вълшебно лято

Водолей

През тази седмица транзитите може да са синоним на това да станете по-силни и по-уверени. Ще видите как се отразяват на вас самите приятелствата или връзките ви. Да се научите как да давате на другите да разберат как се чувствате, може да ви помогне да изградите по-силна комуникация и да позволите на другите да се чувстват по-свързани с вас.

Риби

Растежът и изцелението са част от планетарните транзити през тази седмица. Готови сте да направите следващото си пътешествие по-запомнящо се, като съживите любовна история от миналото, която ще ви помогне да подредите парчетата от пъзела за настоящето.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес