Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вашето най-запомнящо се качество според зодията ви

11 юни 2024, 06:05 часа

ОВЕН

Вашата енергия. Никога не изглеждате уморени, не ви боли, не сте изчерпани. Винаги имате време за още едно питие, за още един магазин, за още един километър, който да извървите. Начинът, по който се възползвате максимално от всеки ден и никога не пропилявате нито един прекрасен ден, е завиден.

ТЕЛЕЦ

Още: Късметче според зодията за тази седмица, 10-16 юни 2024

Вашият вкус. Хората не могат да спрат да ви питат с какво сте облечени или да проверяват етикетите на възглавниците ви, когато никой не гледа. Без значение колко много пазаруват онлайн, те просто не могат да изберат същия стил, който вие правите естествено.

БЛИЗНАЦИ

Характерът ви е тип „А“. Хората знаят, че когато си правят планове с вас, те ще бъдат с определен дневен ред. Време и място за среща, уговорен гардероб. Никой детайл няма да бъде оставен на случайността или извън вашия контрол.

РАК

Вашето авантюристично поведение. Начинът, по който се носите по течението, ви прави любим спътник на всички за вечеря. Могат да изберат всеки ресторант, всяка кухня, всяко ниво на подправки, а вие винаги ще се съгласите на семейна вечеря и да не забравяме десерта.

ЛЪВ

Уменията ви на домакин. Независимо дали сте принц или принцеса на рожден ден, или празнувате специалния ден на някой друг, вие никога не пестите средства. Да отидеш на някое от твоите партита е повод, който се случва веднъж в живота и който никой никога не забравя.

ДЕВА

Вашата критика. Има хора, които все още живеят с личния си срам и неудобство от това, че сте разкрили напълно егото им пред очите им. Причината, поради която не могат да се отърсят от този спомен, е, че знаят колко сте били прави.

ВЕЗНИ

Вашата прошка. Можете да проявявате такова разбиране, когато хората идват при вас с извинение, че никога не сте известни с това, че държите на злобата си. Знаете, че всеки понякога има лош ден, и можете да видите мотивиращите го фактори от състрадателен ъгъл.

СКОРПИОН

Да бъдеш добър целувач. Сваляли сте чорапите на толкова много хора, че в този момент има епидемия от боси крака. Първи целувки, последни целувки и много междинни, няма значение. Вие заемате първото място в паметта на всички.

СТРЕЛЕЦ

Да можеш да намериш нещо готино навсякъде. Не е необходимо да си в парижко кафене или шотландски замък, за да се забавляваш. Можеш да откриеш закусвалня в пустинята или книжарница във всяко малко градче, което си заслужава да бъде изследвано. Никога не прекалявайте с планирането, защото то разрушава елемента на изненадата.

КОЗИРОГ

Посвещение: Върховният съвет на ЕС е да се погрижиш за това, за да имаш възможност да се възползваш от това, което имаш. Никога не се отказвате от нещо, след като сте го започнали. Без значение колко е трудно, без значение колко е несериозно. Ако сте обещали да изпечете пет дузини кифлички за разпродажбата на сладкиши, ще го направите, дори ако до края цялата ви кухня е покрита с брашно.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 10-16 юни 2024

ВОДОЛЕЙ

Вие сте добър слушател. И въпреки това, което хората си мислят, не става дума за това да седиш тихо. Вие сте активен слушател. Показвате реакции с изражението на лицето си, които карат хората да се чувстват разбрани, и задавате добре подбрани въпроси. Това кара хората да се чувстват спокойни.

РИБИ

Начинът, по който се взирате в пространството. Никога не изглеждате отегчени, дори когато не обръщате внимание на нещо или някого, винаги изглеждате заети. Хората завиждат на тази способност и им се иска да знаят какво се случва в главата ви.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес