Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 3 зодии НЕ могат да разчитат на небесна помощ през юли

28 юни 2024, 13:21 часа

Всички ние винаги разчитаме на помощта на нашите небесни помощници. За съжаление през юли не всеки ще има такъв късмет. Има 3 зодии, които ще усетят липсата на на ангел хранител през топлия летен месец.

Реклама

За съжаление, небесата не винаги са благосклонни към нас. Често се самообвиняваме и караме нашите крилати помощници да ни изоставят на произвола на съдбата. Този месец това ще се случи на хората, родени под 3 зодии. Ето кои са хората, които ще трябва да се изправят сами с трудностите.

Рак, Везни, Козирог – тези 3 зодии няма да получат ангелска подкрепа

Още: Ретроградният Сатурн е тук: Планетата на Кармата иска отплата за житейските ви решения

Ракът ще има за какво да мисли през юли. За съжаление, ангелите няма да го подкрепят, което той ще почувства, защото ще бъде напълно изгубен в това, което е в главата му. Затова не трябва да действа твърде прибързано. Това не е най-доброто време за вземане на решения. Особено след като сега интуицията му може да му дава грешен съвет. По-добре е да изчака този момент и след това да подреди всичко.

Везните ще се чувстват притиснати в ъгъла. Редица грешки, направени наскоро, сега ще доведат до отрицателни ефекти. И тъй като Везната доста често манипулира другите, ще трябва да остане сама, за да вземе поука от действията си.

Козирогът напоследък мислеше само за себе си и какво би могло да му донесе резултати и облаги. Струва си да запомните, че единственият начин за укрепване на ангелската аура е да бъдете ръководени от съпричастност и любов. Следователно Козирогът ще загуби много, а и ще трябва да изпие горчивия пелин, която сам е сварил.

Още: Зодиите, които ще сбъднат най-съкровеното си желание през юли 2024

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес