Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Става горещо! Тези 3 зодии ще намерят любовта през август 2024

28 юли 2024, 06:39 часа

Любовта не бездейства по време на летните ваканции. Дори нещо повече – тя ще бъде особено активна през сезона на огнения Лъв, който е изключително емоционален, но и смел, и спонтанен. И всички тези характеристики благоприятстват романтичния екстаз. Оказва се, че 3 зодии ще намерят любовта в сезона на Лъвовете.

Близнаци, Лъв и Дева могат да разчитат на учестен пулс

В самото начало на сезона на Лъва, Близнаците може да почувстват, че любовният им живот е в руини, но нищо не може да бъде по-далеч от истината. Скоро ще разберат, че е било само временно и изключително необходимо, за да се върнат към живота. През следващите седмици Близнаците ще се окажат с някой, който ще завърти света им. Струва си да създадете красиви спомени.

Още: Най-щастливите дни през август за всяка зодия

Лъвът винаги е в романтично настроение през своя сезон. Тази година също ще бъде така, но към желанието за приключения ще се добави рационализъм. И това ще направи август толкова по-истински и хубав! В крайна сметка огненият знак ще избере правилната карта, няма да се възползва от никого, да налага огромното си его и в същото време ще изживее прекрасни моменти с човека, когото истински обича.

В сезона на Лъва Девата ще открие какво наистина иска. Дори нещо повече – взискателният знак ще открие как да го получи! Тя ще постави всичко на карта и това ще ѝ помогне да види по-добре голямата картина. Бързо ще разбере, че няма нужда да плаче за нещо, което вече го няма. Благодарение на тази новопридобита мъдрост, Девата ще изживее прекрасни моменти, които ще се превърнат в нещо красиво за дълго време.

Еспресо, лате или макиато: кое кафе е вашият зодиакален знак?

Кои зодии не трябва да казват ГОЛЯМА дума днес - ще им излезе скъпо

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес