Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Според зодията: Дали мъжът ще ви носи на ръце или не обича глезотиите?

17 декември 2022, 22:36 часа
Реклама

Всеки мъж има различно виждане за любовта и съответно отношението му към половинката отговаря на любовните му възгледи. Някои обичат да изказват любовта си по всякакъв начин и да се държат с партньорките си като с принцеси, докато други пък въобще не си падат по нищо сладникаво и романтично. До голяма степен това може да зависи и от зодиакалния знак на мъжа.

Открийте зодията на своя потенциален партньор или вече такъв в следващите редове и вижте той към кой тип мъже спада:

Овен

Овните обичат равнопоставените връзки и не си падат много по романтиката, но пък обичат да изразяват уважението и любовта си чрез различни подаръци с повод и без.

Телец

За Телците е ясно, че обичат скъпите и луксозни места и изкушения, но той няма да изразява любовта си към вас по този начин - дори напротив, ще я показва чисто емоционално и платонично - ще ви подкрепя, цени, уважава и ще се грижи за вашето благополучие.

Кои зодии обичат романтичните изненади?

Близнаци

Близнаците по-скоро залагат на уравновесеността и са по-сдържани по отношение на глезенето, романтиката и подаръците. Те смятат, че тези неща в твърде големи количества правят връзката предвидима и скучна.

Рак

Представителите на зодия Рак са много емоционални и лесно се привързват и влюбват до полуда. За да ви задържат близо до себе си, а и да покажат любовта си, те ще направят всичко, което им е по силите, за да сте щастливи и доволни.

Лъв

Лъвовете по принцип обичат цялото внимание да е насочено върху тях, но когато става въпрос за любимия им човек - те ще отдават същото внимание и грижи и на него. 

Топ 5 на най-романтичните зодии

Дева

Мъжете Дева са от личностите, които не се изхвърлят в романтични изненади и твърде емоционални излияния на душата, но пък тяхната любов се крие във всеки малък жест, който правят за вас. 

Везни

Мъжете Везни се грижат добре за половинките си и им угаждат, но не на всяка цена и не винаги - те показват уважението си, стига да не прекалите с тяхното търпение.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион са страстни и прикрити романтици. Определено не му се отдава словесното изразяване на емоциите, но пък със сигурност ще усетите привързаността му към вас в леглото.

Зодии, склонни към ваканционна романтика

Стрелец

Стрелците не си падат по прекаленото обгрижване на своите дами и залагат на забавления и приключения. Разбира се, правят подаръци, когато е необходимо, но определено не можем да ги наречем романтици.

Козирог

Козирозите ще ви отдават заслуженото и ще ви показват, че наистина ви ценят, но само в определени моменти. Те не си позволяват да бъдат твърде мекушави.

Водолей

Водолеите смятат, че изразяването на любовта чрез подаръци или думи е твърде клиширано и недостатъчно. За тях истински ценното е дълбокото душевно свързване между вас.

Риби

Рибите определено се борят за първо място в класацията за най-романтична зодия. Те планират изненадите дълго време, стараят се много и изпипват до най-малкия детайл всичко. Ще направят и невъзможното за тяхната любима.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес