Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрият съвет за тези три зодии: Свържете се с вътрешното си дете

30 май 2024, 06:03 часа

С напредването на живота и натрупването на отговорности е лесно да изгубим връзка с игривата, незащитена същност, която подхранва творчеството и радостта. За някои зодиакални знаци възстановяването на връзката с вътрешното им дете може да бъде трансформиращо преживяване, което да им напомни да приемат спонтанността, чудесата и простите удоволствия от живота. Ето три зодиакални знака, които могат да се възползват от възможността да се свържат с вътрешното си дете.

Още: Кои са най-благоприятните дни за сватба през лято 2024

Овен

Овенът, който винаги се стреми напред, често забравя да се отпусне и да си поиграе. Тяхното вътрешно дете е онова безстрашно малко дете, което се катери по-високо, тича по-бързо и се смее по-силно. Това лято, като се възползват от тази безгранична енергия, те могат да преоткрият тръпката от играта - просто заради самото забавление. Този път става въпрос за това Овенът да се научи отново да прави нещата просто защото иска, а не защото трябва да бъде най-добрият или първият. Това възстановяване на връзката може да им напомни, че понякога самото пътуване е по-вълнуващо от финала.

Рак

Ракът, който винаги се грижи за другите, понякога се нуждае от напомняне, че трябва да се грижи за собствената си игрива страна. Вътрешното им дете е онова мислещо дете, което строи сложни крепости и се губи в книгите с приказки, създавайки светове, в които всеки герой е в безопасност и обичан. Ракът може да се възползва от това да свали защитната си черупка и да се впусне в изкуството на играта безгрижно. Може би става дума за изработване на изделия, готвене или просто рисуване през целия следобед - дейности, които разпалват отново радостната част от тях, която често остава настрана в бързината на отговорностите на възрастните.

Още: 3 зодии, които ТРЯБВА да пътуват през юни и юли

Риби

Рибите, чиито глави често са в облаците на мечтите им, може наистина да се възползват от лятно възстановяване на връзката с вътрешното си дете. Рибите ще имат полза да се върнат към онези безгрижни дни, прекарани в рисуване в пясъка или в гледане на облаците, които се превръщат във фантастични форми. Става дума за това да се отърсят за известно време от грижите на възрастните и да се потопят в капризите на въображението си. Това лято може да бъде идеалното време за Рибите да се плискат в локвите на детските си радости, намирайки наслада в простите неща, които отдавна са разпалили творческия им дух.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес