Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Късметче според зодията за тази седмица, 21-27 октомври 2024

21 октомври 2024, 18:08 часа

Овен

Това, което се случва е шанс да обвържете отново себе си и вашите желания. Късметът наистина е на ваша страна и иска от вас само да сте сигурни, че не се предавате и вярвате, че всичко е възможно.

Телец

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 21-27 октомври 2024

Поемете контрола върху живота си и го пренасочете към това, което най-много цените. Когато можете да се настроите към вътрешната си истина, тя се превръща в огън, който да ви тласне още по-напред в живота.

Близнаци

Дълбоко чувство на мир и приемане ви изпълва, което ви позволява да се движите в посоката на вашето бъдеще, а не към вашето минало. Прошката трябва да бъде дадена, тъй като ще има по-голям фокус върху това, което е най-важно за вас.

Рак

Вашата цел не винаги е това, което мислите, че е, но пътуването, за да я откриете, носи най-много ползи. Уверете се, че приемате новото знание, което пристига, колкото и малко вероятно да изглежда.

Лъв

Вселената ви позволява да видите всичко такова, каквото е в действителност, което означава, че можете да видите блокове, проявяващи вашите мечти, за които преди сте били слепи. Това е огромна възможност за реализация и създаване.

Дева

Предстои благоприятно и ползотворно време за вас в кариерата. Късметът е с вас и това ще се прояви в решенията и изборите, които сте направили на работното място, което ще ви позволи да се почувствате по-уверени и успешни.

Везни

Уверете се, че не работите според вярванията или очакванията на другите и че си позволявате да поемете риск, за да изградите следващатаа глава върху вашата собствена истина, а не тази на някой друг.

Скорпион

Трябва да подновите надеждата си и да се почувствате по-привлечени да преследвате и създавате това, с което се чувствате най-щастливи. Това е голяма стъпка в повишаване на нивото на живота ви.

Стрелец

Това е шанс да видите неща, които може би сте пропуснали преди в живота си. Ще действате с по-отворен ум и ще можете да се забавлявате с възможности, за които преди сте били затворени. Време е да разширите всички възможности, които Вселената се опитва да ви покаже, особено сега, когато виждате всичко ясно.

Козирог

Можете да изразите себе си по начините, по които се чувствате най-спокойни и това подчертава вашия уникален дух. Това променя вашата откритост към другите и позволява по-дълбока връзка в отношенията и дори със себе си.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 21-27 октомври 2024

Водолей

Това е идеален момент, за да сте сигурни, че се грижите за всички необходими срещи за физическо или психическо здраве и че можете да планирате достатъчно време за себе си в графика си.

Риби

Ще можете да впрегнете вътрешния си стремеж, което ще укрепи професионалната ви репутация, показвайки ясно, че можете да постигнете всичко, което си поставите за цел.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес