Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Космически смут: На 5 юли 2024 енергията на Космоса ще бъде блокирана

02 юли 2024, 13:30 часа
Реклама

Всичко сочи, че на 5 юли 2024 космическият смут ще засегне аурата ни. Защо? Заради едно космическо събитие, което ще има реално въздействие върху личните ни вибрации. Разберете на какво си струва да обърнете внимание.

Защо космическите турбуленции ще повлияят на аурата ни на 5 юли 2024?

Няма съмнение, че на 5 юли 2024 нашата аура ще бъде отслабена. Причината за това е космическа турбуленция и следователно силни енергийни флуктуации, които ще имат реално въздействие върху нашето благосъстояние. Както сочат астролози и астрономи, на този ден астероидът Церера ще бъде в опозиция, т.е. точно между Земята и Слънцето. Позицията на Церера ще доведе до блокиране на слънчевата енергия, насочена към Земята, което може да доведе до отслабване на нашата аура. Затова на 5 юли трябва да избягваме:

Още: 4 предупредителни знака от Вселената, които не трябва да пренебрегвате

- вземане на важни решения, особено финансови,

- даване на обещания и сериозни декларации, които не можем да изпълним,

- започване на разговори за бъдещето.

Както се оказва, на 5 юли нашата аура може да бъде значително отслабена. В такава ситуация е по-добре да не поемаме рискове, защото може несъзнателно да си навлечем лош късмет.

Още: Астрономическо явление, което се случва веднъж в живота - кое е то и защо е грандиозно

Житейската практика ясно показва, че енергийната слабост най-често се появява, когато не сме готови за това. В такива моменти е по-добре да не чакаме съдбата да ни се усмихне.

Как да открием лоша енергия у дома?

Времето на намаляващата Луна помага за премахване на негативните елементи, идващи от Космоса. Ето как можете да откриете лоша енергия в дома си:

- Налейте 3/4 вода в прозрачна висока чаша

- Във водата добавете 3 супени лъжици натурална сол, за предпочитане едра

- Добавете малко мед към водата със сол

Смесете всички съставки и поставете чашата в ъгъла на стаята, където усещате негативната енергия.

След 3 или 7 дни проверете как изглежда сместа. Ако се е образувала сива или черна утайка, това е доказателство за отрицателна енергия в къщата.

Ако след 7 дни стъклото със сместа е прозрачно, къщата е безопасна. И в двата случая водата трябва да се изхвърли.

След като сместа докаже, че в къщата има отрицателна енергия, процесът трябва да се повтори, докато солената вода стане бистра. По този начин водата със сол и мед ще пречисти къщата и нейното пространство.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес